Hvorfor vælge Toldbodens Revision & Regnskab?


Du skal vælge Toldbodens Revision og Regnskab, fordi vi er en fleksibel virksomhed, som sætter dig som kunde i fokus. Vi er stabile og solide og gør en dyd ud af at vise ro og overblik i vores arbejde. Samtidig er din tillid som kunde helt centralt for os.

Vi tager dig alvorligt

Vi tager alle opgaver alvorlige, og ingen – hverken opgaver eller virksomheder – er for små. Samtidig sørger vi for at besvare alle henvendelser hurtigt og professionelt.

Derudover tager vi os altid tiden til at give dig en god oplevelse som kunde og til at besvare alle spørgsmål på en god måde. Og vi holder naturligvis møder, når det passer dig og din virksomhed.

Vi har stor erfaring og et godt netværk

Vi er en revisions- og regnskabsvirksomhed med mange års erfaring og deltager i omfattende netværk med andre fagfæller, vi kan trække på. Det sikrer, at vi altid kan give dig den bedste service – også når vi har travlt.

Vi kender mange brancher

Hos Toldbodens Revision og Regnskab har vi kunder fra en lang række forskellige brancher. Det betyder, at vi selvfølgelig også har plads til din virksomhed.

Vores kunder tæller blandt andet håndværkere, servicevirksomheder, restauranter, it-virksomheder, ejendomsselskaber, produktionsvirksomheder og læger.

Vi tilbyder hjælp til alle slags firmaer, hvad enten det er personlige virksomheder, anparts- eller aktieselskaber. Og det er ligegyldigt, om I er momsfrie, momspligtige eller skal betale lønsumsafgift.